Grundlæggende komponent i multirotor UAV - børsteløs motor

2020-12-23

Der er også et "strømsystem" i hele quadcopter (eller anden multicopter). Dette "kraftsystem" består af en ESC, en motor og en kniv. I dette afsnit lærer du, hvordan du vælger et "elsystem" til en quadcopter efter dine behov.

Grundlaget for fremstilling af droner er børsteløse motorer. For at få hele dronen til at svæve i luften er kombinationen af ​​motor og propel nødvendig. For at gøre UAV's flyvetid så lang som muligt er det nødvendigt at finde en balance mellem motorens vægt, propellen og hele strukturen. Som alle motorer inkluderer børsteløse motorer lejer, spoler, magneter (neodymmagneter til små motorer, elektromagneter til store motorer) og en stator og endedæksel forbundet med lejer


De vigtige træk ved børsteløse motorer er KV-værdi, vægt, strøm uden belastning, maksimal strøm og maksimal spænding, der kan bæres.

Den børstede motor roteres ved at opnå magnetfeltets kraft i en fast retning gennem det strukturelle design af børsten og inverteren. Den børsteløse motor har ingen børster og invertere. Hvordan får det magnetfeltets kraft i en fast retning? Kort sagt, ved at ændre den alternerende frekvens og bølgeform for den aktuelle bølgeindgang til den børsteløse motors statorspole, dannes et magnetfelt omkring viklingsspolen for at rotere rundt om motorens geometriske akse. Dette magnetfelt driver den permanente magnet på rotoren til at rotere. Motoren roterer.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy